Главная / Архив меток: Alsat-M

Архив меток: Alsat-M

Бочварски очекува реализација на капиталните инвестиции од 80% до крајот на годинава

Министерството за транспорт и врски до крајот на годинава ќе има реализација на капитални инвестиции на ниво од 80 отсто, ...

Узнать больше